02 júna 2012

NEW NIKE

Dnes výlet do BA. Kúpila som si len tieto super tenisky na aerobik haha :-) Ale čo ma najviac prekvapilo, že ma zastavila jedna baba s tým že sleduje môj blog jéééj aké milé :) ĎAKUJEM ešte raz :D kľudne mi napíš komentár nech viem, ktorý blog je tvoj :-)
Majte pekný víkend, Vik :-)

2 komentáre:

  1. Ahoj Vicky :) Mala som blog, ale nejak som s ním po čase prestala :) Som ešte raz naozaj, naozaj nesmierne šťastná, že som ťa stretla naživo :) Vždy som si tak hovorila, keby sme sa len tak náhodou stretli :) Tvoj blog budem sledovať stále - je úžasný, aj predchádzajúce príspevky, dúfam, že budeš pokračovať :) A ďakujem ja za takú skvelú možnosť aspoň na chvíľku sa s Tebou porozprávať :) Diana :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj Vicky :) Mala som blog, ale nejak som s ním po čase prestala :) Som ešte raz naozaj, naozaj nesmierne šťastná, že som ťa stretla naživo :) Vždy som si tak hovorila, keby sme sa len tak náhodou stretli :) Tvoj blog budem sledovať stále - je úžasný, aj predchádzajúce príspevky, dúfam, že budeš pokračovať :) A ďakujem ja za takú skvelú možnosť aspoň na chvíľku sa s Tebou porozprávať :) Diana :)

    OdpovedaťOdstrániť